طرز تهیه ی کباب دنده یا شیشلیک یا به قولی شیشلیگ به صورت زغالی
شیشلیک : واژه ای ترکی است. شیشلیک زغالی
طرز تهیه ششلیک : مقداری گوشت راسته قرمز که به استخوان متصل است قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده مخلوط نمائید و نصف روز در محل خنکی بگذارند و روی آن را آبلیمو و نمک و فلفل بریزید تا ترد شود. سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید مانند کباب معمولی روی آتش بپزید و آبدار بردارید و در قاب گذاشته روی آن کره و پیاز خردکرده بریزید و نوش جان فرمائید .توجه داشته باشید شیشلیک هایی که در بیشتر رستورانها تهیه میشود به صورت زغالی نبوده و در فر مخصوص پخته میشود.
—————————————————————————————-
tarz tahiyaye shishlik .tarz tahiyeye kabab dande ya shishlig .آموزش کباب شیشلیک
نوشتن دیدگاه